Wednesday, April 29, 2009

Lühidalt

Jõelähtme rattamaraton
Kahjuks murdis mind ööl vastu rattamaratoni mingi kõhuviirus maha, enesetunne oli kehva ja keha väga nõrk. Lootsin kuni viimase hetkeni, et läheb paremaks ning saan kasvõi rahulikult raja läbi matkata, kuid tegin õige otsuse starti mitte minna. Järgmisel päeval helistasin perearstile ning ta käskis paastuda. Kokkuvõttes olin 3 päeva vee, jogurti ja keefiri peal, kaotasin ~2kg ning loomulikult trenni teha ei saanud.

Keping
Pärast kõhuhäda niikuinii kohe vana koormusega trenni ei julgenud teha, siis otsustasin solidaarsuse mõttes abikaasaga kepikõndi tegema minna. Tempo valisin naise järgi, sest kuna meie treenituse vahe on väga suur, siis ei hakanud ma ise tempot tegema. Umbes 3 km hakkasin tundma, et vist hakkab nahk natuke soojaks minema ning lõpus sai natuke tempot tõstetud ning hakkas isegi soe :) Kõndisime 8km pikkuse ringi ning keskmiseks pulsiks oli 98. Olen avastanud, et keping on hea treening vahelduseks ja taastuseks ja muideks hea on ka loodust jälgida :)
Kui nüüd loodusest rääkida, siis läks lumi ja läksid ka kitsed ehk kui talvel jooksmas käisin nägin 2 korral 3st alati kitsi(rekord oli 14 kitse korraga) ja vähemalt 1 rebast kuid pärast lume sulamist pole enam neid näinud.

2 comments:

Anonymous said...

Kitsed pole midagi. Kõige paremad lõigutrennid tulevad kohtumisel karuga.

Tarvo V said...

Muideks sügisel sai 2 x karu jälge nähtud jooksuringil. Niiet väike tõenäosus oli(on) olemas selliseks lõigujooksuks :)